Kijk, voel, denk, doe:

Positionering, branding & marketing van bedrijven en merken

Wat wil je vertellen? Wie wil je bereiken? Wat is je hogere doel? Vanuit deze insteek helpen wij bedrijven met hun externe positionering en marketingcommunicatie. Een heldere positionering helpt ook de neuzen intern dezelfde kant op te houden en daarmee de groei van de organisatie en de mensen te bevorderen. De naam Vandaag komt vanuit de volgende gedachte: vandaag = focus. Met focus ben je meer open minded, komt je creativiteit meer tot zijn recht en blijf je bij met de nieuwste ontwikkelingen. Duurzaamheid is onze tweede natuur.

Woorden en merkenbouw

Waarom komt de boodschap van het ene merk beter over dan van het andere merk? Of waarom raakt het ene bedrijf een gevoelige snaar en lukt dat het andere minder goed? Het antwoord: communicatie. Woorden maken een verschil. In combinatie met beeld uiteraard én een zoektocht naar wat er vanuit het merk of bedrijf gecommuniceerd kan worden. De unieke punten van het bedrijf – product of dienst – in combinatie met de wensen van en de toegevoegde waarden voor de doelgroepen. Allemaal zo voor de hand liggend. Maar doe het maar eens: raak die juiste snaar. Goed geformuleerd, creatief spelen met woorden in combinatie met beeld en dan ook nog in de goede volgorde. Dat is een vak en daar komt ook wat talent bij kijken. Woorden maken concepten extra sterk en brengen mensen met elkaar in contact. Het woord communicatie zegt het al: community; gezamenlijkheid; probeer de ander te begrijpen of probeer het voor de ander begrijpelijk te maken en er een behoefte mee in te vullen. Het idee om alleen maar meer producten te willen verkopen loslaten en als uitgangspunt nemen waar klanten mee geholpen zijn.

Vandaag merkenbouw gebruikt soms weinig en soms wat meer woorden en bedenkt met en voor de klant hoe ze juist in te zetten. Via creatieve concepten en communicatie op diverse momenten; dat is ónze toegevoegde waarde.